2012-08-02 08:56:38• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - derűs napra számíthat

Napi horoszkóp augusztus 2-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Találkozhat egy rég látott ismerőssel, és ez új és izgalmas lehetőségeket hoz az életébe. Talán kiderülhet az illetőről, hogy egészen más, mint amilyennek megismerte őt. Sokkal érdekesebb és tartalmasabb kapcsolatot rejtő.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ne mondjon le az élet izgalmairól. Ön a biztonsága érdekében hajlamos az unalomba, vagy akár a szenvedésbe is belesüppedni. Pedig az élet tartogat még örömöket az ön számára. Vívja ki magának a sorstól, ami jár!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Jó napokat jeleznek a csillagai: Fortuna ön mellé állt. Mindkét szerencsebolygó a jegyében jár, és ez meglepő fordulatokat, ajándékot és nyereséget is jelezhet a közeljövőben. De legalábbis felhőtlen örömöt és életkedvet.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Mostanában túlságosan piszkálódóvá vált: mindenkibe beleköt, akár van oka rá, akár nincs. Pedig nem kellene oktalanul maga ellen fordítani az embereket. Főleg nem, ha azok hatalmi pozícióban vannak. Támogatókra szüksége van.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Egy váratlan esemény megakadályozhatja önt valamely terve kivitelezésében. Ne adja fel, de próbálja meg kissé módosítani. A sors csak próbára teszi a reflexeit, de nem kell attól tartania, hogy el is vágja attól, amit szeretne.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Derűs, gondtalan napra számíthat, és ezzel szerencsére nincsen egyedül. A társaságában is ma csupa felhőtlen és vidám ember ad találkozót. Mintha mindenkire átragadna a derű, amit ön áraszt. Tegyen boldoggá minél többeket!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Mostanában gyakran keríti hatalmába önt a mélabú. Örüljön inkább az életnek, mintsem kesereg a hátrányok felett. Minél többet gondol a bánatokra, annál többen lesz része. De ennek a fordítottja is igaz: lássa meg a boldogítót!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A pénz- és üzleti ügyek intézésére kiváló nap ez a mai. Inkább a racionális dolgokban van otthon, az érzelmekkel kevésbé tud ma bánni. Ehhez még több időre, lassú megfontolásra lenne szüksége. Az ilyen pörgős napok nem erre valók.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Van valaki, aki talán rejtett irigységből, rosszindulatból, vagy bánatában, vagy unalomból rossz hírét kelti. Könnyen elejét veheti azonban a pletykának, ha csodálkozással, avagy lekezelő nemtörődömséggel válaszol.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Ha végre megtanulna igazán bízni önmagában, sokkal sikeresebb lehetne tetteiben. Mindaddig, amíg remélt támogatói egy szorongó, kishitű embert látnak, erre aligha számíthat. Vértezze fel magát egy kis önhittséggel!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A párkapcsolatban élő Vízöntők ma meghitt estére számíthatnak, hála a jegyükben járó Holdnak. Az érzelmek most mindent elöntenek. Ne álljanak ellent a szeretet áramának! Szeretni nem szégyen! Mint ahogy kimutatni sem!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.


Néha akkor is panaszkodik a párjára, vagy lefitymálóan beszél róla, amikor nincsen is rá oka. Talán önmagával van valami baja, hogy így tesz? Kötözködés helyett inkább támogatnia kellene a kedvesét, ha jót akar magának.

 

Napi horoszkóp
(astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: